Het centrum voor kunsteducatie

Burn-out Paint-in(g)

Op het moment dat ik aan mijzelf begon te merken dat het niet goed met mij ging omdat het leek alsof mijn hoofd overliep ben ik gestart met elke week een klein schilderijtje te maken. Hierin gebruikte ik beeld en tekst om mijn hoofd te ontladen van allerlei informatie die er binnen kwam maar ook de oude informatie die maar in mijn hoofd bleef ronddwalen. Gedurende mijn burn-out waren de schilderijtjes het startpunt van waaruit ik met de psycholoog de gesprekken voerde. Het werd een soort visueel weekboek waarin ik bewust maar vooral ook onbewust heel veel informatie heb verzameld en waar ik af en toe nog eens in terugblader.

De workshop burn-out Paint in(g) wordt individueel gegeven. Ik ben geen therapeut en wil dat ook absoluut niet zijn. Wat ik wel kan doen is een ander leren vorm te geven aan gedachten en gevoelens , hieraan kleuren te koppelen en in compositie te zetten.

De deelnemer geeft aan wat er nodig is en behoudt voortdurend de regie.
 Niet teveel denken, niet teveel praten maar DOEN vanuit het binnenste van je lichaam. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@gabyvanderleegte.nl.